FaceFIT met oefeningen van Paula Garbourg Workshop!

De meest bijzondere manier van trainen van je lichaam is via je gezicht. Deze methode heb ik FaceFIT genoemd.

Leer oefeningen waardoor je reuk en ogen zich herstellen.
Ervaar zelf de relatie tussen gezichtsspieren en rug- en nek spieren.
De reuk en smaak kan verbeterd worden door het doen van neus, tong, mond en lip oefeningen. Graag kijk ik mee met mensen die deze uitdaging aan durven gaan en meekijken in hoeverre en hoesnel ze hun reuk en smaak weer kunnen verbeteren.

Voel dat je meer energie krijgt en soepeler beweegt, maar besef je wel dat je hiervoor wel moet oefenen. Tijdens deze workshop zal je zeker bepaalde oefeningen al in je lichaam voelen.

De basis van deze oefeningen komt uit de kringspiertherapie van Paula Garbourg gebaseerd op oefeningen met je ogen, mond, tong en neus waarmee je alle kringspieren in je lichaam kunt activeren. Het bijzondere is dat je bepaalde organenen beter kunt laten functioneren doordat je zintuigen energetisch verbonden zijn via de meridianen. Hoe werkt dat dan zal je je afvragen. de oogbolspieren staan in relatie met de grote meridianen en oefenen ( dus repeterende bewegingen maken met een  specifiek doel ) dan zal het lichaam meer energie krijgen om zichzelf "te helen".  Paula Noemde haar methode ook :"de methode voor zelfgenezing". Je moet er alleen zelf veel tijd en beweegenergie in steken, maar de resultaten zullen iedereen verbazen. Het lastige is alleen dat als je met deze oefeningen start en schijnbaar niets gebeurt. Daarom geef ik de workshops om dat eerste "heuveltje"met elkaar te nemen. De kracht van de groepsles en de docent noem ik het dan.

Inmiddels werk ik bijna 25 jaar met deze oefeningen en veel geheimen heb ik al ontdekt maar nog steeds leer ik iedere dag weer  omdat deze methode zo bijzonder is!  Maar het klinkt gek, oefeningen met je ogen, mond en neus en dat werkt op je bekkenbodem, bekken, rug, nek, darmen, maag etc. Veel therapeuten zullen je ongelovig aankijken als je dit vertelt, maar onbekend maakt onbemind. Door deze oefeningen ben ik zelf van mijn bekken-, nek- en rugklachten af gekomen.

Ben je nieuwsgierig? Geef je dan op voor een kennismakingsworkshop van 5 uur in ons nieuwe trainingscentrum in Vorden
Je leert de basisoefeningen en ik leg de principes uit hoe ze werken. Verder gaan we vooral veel oefenen zodat je direct al effecten voelt en resultaten kunt boeken.

Je krijgt een reader met de behandelde oefeningen erbij. 
Dit is de enige manier om snel FaceFIT te leren begrijpen en ervaren. De reader verkoop ik niet los, want deze methode moet je écht ervaren.

Datum: zaterdag 9 april 2022
Tijd: 10.00-15.00 uur
Kosten: € 95,= excl. BTW
Deelnemers: min 3 max 6
Locatie: Domein Romeijn Vorden, je wordt vanaf het treinstation Vorden opgehaald als je met het OV komt.

Opgave via de mail: saskia@fitrotterdam.nl

Inhoud:

  • Theorie 45 min
  • Oefenen  3 x 1 uur
  • Inclusief reader en alle aanvullingen die tijdens de workshop zijn verteld